Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ορισμός της έννοιας προσέγγιση νέων μελών



Η προσέγγιση νέων μελών είναι η δημιουργία νέων επαφών με σκοπό την εύρεση νέων πελατών και consultants.

Η προσέγγιση νέων μελών πρέπει να γίνει τρόπος ζωής για κάθε consultant και πρέπει να γίνεται καθημερινά όπου κι αν βρίσκεσαι.




Γιατί η προσέγγιση & εγγραφή Νέων Μελών είναι σημαντική για την Oriflame Επιχειρησή σου

Οι άνθρωποι είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης και αυτό ισχύει και για την Oriflame.

Για να δημιουργήσεις μια επιτυχημένη επιχείρηση και να εξασφαλίσεις τη συνεχή ανάπτυξή της, πρέπει να εγγράφεις καθημερινά νέα μέλη.

Πως μπορείς να αυξήσεις αποτελεσματικά τον αριθμό των εγγραφών σου?
Χρησιμοποιώντας το νέο τρόπο προσέγγισης Νέων Μελών - μιλήσε με ενθουσιασμό για την Oriflame σε τρία νέα άτομα κάθε μέρα!

Η προσέγγιση νέων μελών είναι βασική προϋπόθεση για την εξασφάλιση της επιτυχίας της Oriflame επιχειρησής σου. Εφαρμόζοντας τον κανόνα αυτό καθημερινά, θα πετύχεις την εγγραφή νέων μελών που μελλοντικά μπορούν να εξελιχθούν σε Leaders.

Οι Leaders αυτοί θα αναπτύξουν την επιχείρησή σου και αν τους εκπαιδεύσεις σωστά θα κάνουν και αυτοί νέες εγγραφές, εξελίσσοντας τόσο τη δική τους όσο και τη δική σου επιχείρηση.

Εστίασε στις βασικές αρχές ανάπτυξης της επιχειρησής σου - Προσέγγιση Νέων Ατόμων - Εγγραφή Νέων Μελών - Δημιουργία δικτύου από πελάτες και consultants - Ανάπτυξη Ηγετικών Ικανοτήτων - και Πέτυχε Υψηλότερους Τιτλούς στο Success Plan!

'Iσως θεωρείς ότι είναι δύσκολο να μάθεις και να εφαρμόσεις τον τρόπο προσέγγισης νέων ατόμων αλλά σε διαβεβαιώ ότι είναι πολύ απλός. Όταν τελειώσουμε τους τρόπους προσέγγισης νέων μελών, θα διαπιστώσεις πως σε οποιοδήποτε μέρος και αν βρεθείς υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να κάνεις καινούριες εγγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου