Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Το νεσεσέρ του Σαββατοκύριακου!

Τι είναι απαραίτητο να περιέχει  το νεσεσέρ  μας του Σαββατοκύριακου, ώστε να μην πάρουμε μαζί μας περιττά καλλυντικά,  αλλά και για  να μη μας λείψει τίποτα απ' όσα θα μας χρειαστούν.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του Σεπτέμβρη που είναι ο ιδανικός μήνας για μικρές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου... έτσι για να μπαίνουμε και σταδιακά στο κλίμα του φθινόπωρου που σηματοδοτεί και παραδοσιακά το τέλος των διακοπών μας!

Επιλέγουμε προορισμό, οργανώνουμε την παρέα και ...ετοιμαζόμαστε  προσεχτικά για αυτή τη διήμερη απόδραση που τόσο πολύ επιθυμούμε! Ξαφνικά όμως συνειδητοποιούμε ότι ίσως δεν χρειαζόμαστε και  πολλά πράγματα μαζί μας! Εξάλλου στην επιστροφή θα φάμε αρκετό χρόνο για να τα ξαναταχτοποιήσουμε!

Αρχίζουμε να αφαιρούμε λοιπόν και σκεφτόμαστε: Τι είναι απαραίτητο να περιέχει  το νεσεσέρ  μας του Σαββατοκύριακού, ώστε να μην πάρουμε μαζί μας περιττά καλλυντικά,  αλλά και για  να μη μας λείψει τίποτα απ' όσα θα μας χρειαστούν;

Φίλες μου φερθείτε έξυπνα. Υπάρχουν μοναδικά  προϊόντα στην αγορά, που σας χαρίζουν πολλαπλές χρήσεις και σίγουρα προσφέρουν την ιδανική λύση του Σαββατοκύριακου. Εκμεταλλευτείτε τα!

Τα άκρως απαραίτητα

  • Αντηλιακό: Εδώ έχουμε το απολύτως απαραίτητο προϊόν, αλλά υπάρχει δυνατότητα να επιλέξουμε ένα για πρόσωπο και σώμα
  • Καθαριστικό προσώπου, ματιών 3 σε 1: Αφαιρεί το μακιγιάζ από το πρόσωπο αλλά και τα μάτια και ταυτόχρονα τονώνει την επιδερμίδα μας, Τέλειο;1 προϊόν αντί για γαλάκτωμα , λοσιόν και ξεβαφτικό ματιών!
  • Ενυδάτωση με χρώμα: Πλούσια ενυδατική κρέμα με χρώμα που χαρίζει βελούδινη απαλότητα στην επιδερμίδα μας, ενώ ταυτόχρονα διορθώνει μικροατέλειες στον τόνο και δημιουργεί ομοιόμορφη εμφάνιση, χωρίς να χρειαστήτε μέικ -απ στη συνέχεια! Τώρα μια άλλη λύση πολύ πρακτική είναι να πάρετε μαζί σας φακελάκια με δείγματα κρέμας και μέικ- απ που πιάνουν ελάχιστο χώρο και είναι η απόλυτη λύση για τις μικρές μας αποδράσεις!
  • Είμαστε ακόμα μαυρισμένες, η επιδερμίδα μας ακτινοβολεί, επομένως δεν χρειαζόμαστε πολλά προϊόντα μακιγιάζ. Μία τερακότα σε όλο το πρόσωπο θα κάνει χρέη πούδρας και ρουζ ταυτόχρονα. Μάσκαρα, μολύβι ματιών που μπορεί αν χρειαστεί να μετατραπεί με λίγο διαφορετικό άπλωμα και σε έντονη σκιά για τη βραδινή μας έξοδο, κραγιόν γήινο ή lip gloss και τέλος!
  • Ένα σαμπουάν με μαλακτικό μαζί, ειδικό για πρόσωπο και σώμα είναι η καλύτερη λύση για τις ανάγκες του διημέρου
  • Το άρωμά μας σίγουρα δεν είναι εύκολο να το αποχωριστούμε. Μπορούμε όμως να επιλέξουμε την ενυδατική κρέμα σώματος από την ίδια σειρά του αρώματος και έτσι έχοντάς την μαζί μας κερδίζουμε και πλούσια ενυδάτωση στο σώμα μας και το διακριτικό της άρωμα που μας χαρακτηρίζει!

Για ειδικές περιπτώσεις

  • Φέτος τα κουνούπια είχαν την τιμητική τους, ένα σπρέι εντομοαπωθητικό πιθανόν να μας απαλλάξει από πολλές δυσάρεστες καταστάσεις, που μπορεί να χαλάσουν τη διάθεσή μας!
  • Ένα καταπραϋντικό after sun γαλάκτωμα είναι ότι χρειαζόμαστε μετά το ντους μας στην επιστροφή από την παραλία, καθώς ο ήλιος είναι ακόμα πολύ δυνατός!
  • Τέλος, εξοχή πάμε ,θα απολαύσουμε το περιβάλλον, ας έχουμε και ένα προϊόν για τσιμπήματα καλού κακού μαζί μας!

Kαλή ξεκούραση και να περάσετε πολύ-πολύ όμορφα!

Φιλικά Βούλα Κρύπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου