Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012


Χειμωνιάτικη προετοιμασία για την ομορφιά σας


Το φθινόπωρο σιγά-σιγά μπαίνει, αν και έχουμε περιθώρια για ακόμα μερικά μπάνια με τις πρόσφατες ζέστες.
Τι πρέπει να κάνουμε όμως τώρα για να μπορέσουμε να μπούμε στον χειμώνα με τις καλύτερες συνθήκες για την ομορφιά μας?

Δέρμα
Ενυδάτωση. Δεν είναι ποτέ αρκετή. Το δέρμα σας έχει ταλαιπωρηθεί από τον ήλιο, το αλάτι και το μαύρισμα. Για να το προετοιμάσετε για το κρύο του χειμώνα και να επανορθώσετε τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου. Δοκιμάστε κρέμες με αλόη, φυτικά έλαια με βάση την γλυκερίνη.

Μαλλιά
Και τα μαλλιά χρειάζονται ενυδάτωση. Υπάρχουν αρκετά dry oils στο εμπόριο που κάνουν πολύ καλή δουλειά και αναδομούν την τρίχα. Το αγαπημένο προϊόν σε όλες τις πασαρέλες αυτή τη σεζόν ήταν το Morrocan Oil, ένα προϊόν που φαίνεται να εμπιστεύονται όλες οι stars και που ευτυχώς ήρθε και στην Ελλάδα πρόσφατα!

Νύχια
Ξεκουράστε τα από τα έντονα βαψίματα, με nude αποχρώσεις και αρκετά θεραπευτικά λάδια και ορούς. Εάν έχουν κιτρινίσει και δεν θέλετε να τα έχετε άβαφτα απλώς περάστε διάφανο γαλακτερό θεραπευτικό βερνίκι.

Νερό
Τα cocktails, το αλάτι και τα πολλά τηγανητά καλαμαράκια έχουν μάλλον προκαλέσει αρκετή κατακράτηση στο σώμα και θαμπάδα στο δέρμα και τα μαλλιά. Πολύ νερό είναι το καλύτερο «φάρμακο» για να αναζωογονηθούν όλα τα παραπάνω.
Φιλικά 
Βούλα Κρύπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου