Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

10 λόγοι για να αγοράσετε από τον Κατάλογο της Oriflame

10 reasons to buy from Oriflame catalogue

1. Κάθε τρεις εβδομάδες ένας νέος κατάλογος είναι διαθέσιμος με περισσότερα απο 800 απίθανα προϊόντα: από τα απαραίτητα καθημερινά μέχρι πολυτελείς σειρές και αξεσουάρ μόδας.
2. Βρείτε 20 νέα προϊόντα περίπου σε κάθε κατάλογο μαζί με τις τελευταίες τάσεις στην ομορφιά και συμβουλές από τους ειδικούς μας.
3. Κάντε έξυπνες αγορές - αποκτήστε υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ακαταμάχητες τιμές με προσφορές από -30% έως και -70%!
4. Κατά τη συνάντησή σας, ο προσωπικός σας consultant θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για εσάς.
5. Κάντε τις αγορές σας από την άνεση του σπιτιού σας. Στείλτε την παραγγελία σας μέσω email ή κάνοντας ένα τηλέφωνο στον consultant σας και παραλάβετε τα προϊόντα στην πόρτα σας!
6. 100% εγγύηση ποιότητας! Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα μέσα σε 30 ημέρες και θα πάρετε τα χρήματά σας πίσω!
7. Δοκιμάστε τα προϊόντα μας - ρωτήστε έναν Oriflame consultant για δωρεάν δείγματα και αναζητήστε τα στικεράκια "ξύσε και μύρισε" στον έντυπο κατάλογο.
8. Θέλετε να νιώσετε σαν πραγματική σταρ του Hollywood; Ανακαλύψτε τις συλλογές της Demi Moore και της Monica Bellucci.
9. Τα κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης της Oriflame δημιουργούν συνεχώς νέα προϊόντα και βελτιώνουν τα ήδη υπάρχοντα συνδυάζοντας τα καλύτερα φυσικά συστατικά με τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες και πάντα σύμφωνα με τους αυστηρούς κανονισμούς της ΕΕ.
10. Νοιαζόμαστε για τον πλανήτη και τους ανθρώπους. Αγοράζοντας τα προϊόντα μας στηρίζετε διάφορες φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες και μας βοηθάτε να προστατέψουμε το περιβάλλον. Ο συναρπαστικός κόσμος της Oriflame όμως δεν σταματά εδώ.! Ακόμα μεγαλύτερες ευκαιρίες σας περιμένουν όταν γίνετε μέλος της οικογένειας της Oriflame!
Ρωτήστε τον consultant σας να σας ενημερώσει για την Ευκαιρία της Oriflame!
Με τις καλύτερες ευχές μας, καλές αγορές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου