Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013


 H Demi Moore παρουσιάζει!!!





ΝΕΑ! H Demi Moore παρουσιάζει...
Τη νέα τάση στο μακιγιάζ! Έντονα χρώματα που αποπνέουν δυναμισμό και αυτοπεποίθηση για τη σύγχρονη γυναίκα στα Νέα Κραγιόν και Βερνίκια Νυχιών More by Demi!

Ποιά είναι η ομοφότερη από όλες;
Εσύ! Το Χολυγουντιανό glamour συναντά τη μαγεία των παραμυθιών μέσα απο τη κομψή παλέτα μακιγιάζ More by Demi. Όλα όσα χρειάζεσαι για να είσαι πάντα η ομορφότερη!

Αφήστε τα μάτια σας να μιλήσουν...!
Μολύβια Kohl στο «Νέο Μαύρο» που ταιριάζουν απόλυτα με την νέα, έντονα μαύρη απόχρωση της αγαπημένης μάσκαρα Wonderlash για το πιο σαγηνευτικό βλέμμα!

Τώρα είναι η ευκαιρία!
Με €15.40 αγορές στον Κατάλογο 2, αποκτήστε το γυναικείο Άρωμα Love Potion αξίας €25.40 μόνο €9.90 και δημιουργήστε ατμόσφαιρα!

Νέο Ανδρικό Άρωμα Tycoon
Η επιτυχία είναι δεδομένη με το Νέο Άρωμα Tycoon για τον άνδρα που ξέρει να κερδίζει! Μαζί, δώρο το αποσμητικό roll-on του αρώματος!

Μην το χάσετε!

Must Have: Coctails & the City
Coctail αρωμάτων για όλα τα γούστα σε φανταστική προσφορά! Γιατί σας αξίζει ένα μοναδικό άρωμα για κάθε σας διάθεση!
Σε ακαταμάχητη τιμή


ΝΕΕΣ Κάψουλες Royal Velvet
Οι Νέες Κάψουλες RV προσφέρουν αξεπέραστη αποτελεσματικότητα στη σύσφιγξη και λείανση της επιδερμίδας – με BLACK IRIS INFUSION σε κάθε πολύτιμη σταγόνα!
Σε μοναδική τιμή γνωριμίας


Περιποίηση για τον Άνδρα
Για τη θρέψη, τη φροντίδα και την προστασία της ανδρικής επιδερμίδας η λύση είναι η νέα σειρά East For Men με Έλαιο Tamanu. Περιποίηση όπως μόνο η Oriflame ξέρει να προσφέρει!
Σε τιμή γνωριμίας


Must Have: Pure Skin
Μην αφήσετε τα σπυράκια να σας χαλάσουν το ραντεβού! Καταπολεμήστε τα γρήγορα με το Gel ενάντια στα σπυράκια και το προϊόν κάλυψης και περιποίησης Pure Skin!
Αποκτήστε τα όλα!

JUMBO Αφροντούς Discover
150ml περισσότερης φροντίδας και απόλαυσης από τα XXL εξωτικά αφροντούς Discover! Γιατί το XXL μέγεθος σημαίνει και XXL κέρδη!
Σε απίθανη τιμή

Νέο Αφρόλουτρο Sweetheart
Πόση γλύκα χωράει σε ένα μπουκάλι; 750ml γλυκιάς φροντίδας και άρωμα φραγκοστάφιλο και βιολέτα για απίστευτα ρομαντικές στιγμές!
Σε τιμή σκέτη γλύκα

Νέα! Κρεμοντούς και Κρέμα Χεριών
Αφήστε το γλυκό άρωμα της βιολέτας και της πεόνιας με τα ντελικάτα ίχνη από raspberry να σας δημιουργήσουν ρομαντική διάθεση.. Love is in the air.
Σε τιμή γνωριμίας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου