Δευτέρα 20 Μαΐου 2013





20/5/2013

Η μαγεία του Καλοκαιριού!
Κάντε €15.40 αγορές στον Κατάλογο 8 και επιλέξτε έως 3 διαφορετικά αξεσουάρ απο τη Νέα Συλλογή Oasis Fresh Dawn για τέλειες εμφανίσεις!
Τώρα είναι η ευκαιρία!
NEΑ Μάσκαρα 2FX!
Μήκος και Όγκος στο απόλυτο μαύρο από τη Νέα Μάσκαρα 2FX με βουρτσάκι με σύστημα νέας τεχνολογίας. 1 μάσκαρα, 2 αποτελέσματα!
Σε μοναδική τιμή γνωριμίας
Διατηρήστε την ομορφιά σας!
Το Νέο Γαλάκτωμα Καθαρισμού Time Reversing SkinGenistTM είναι το 1o αντιγηραντικό γαλάκτωμα καθαρισμού με genisteinSOY που φροντίζει ειδικά για τις ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας!
Σε μοναδική τιμή γνωριμίας
Τέλεια καλοκαιρινά νύχια
Το καλοκαίρι απαιτεί άψογα, περιποιημένα νύχια, γεμάτα υγεία! Αποκτήστε όλα τα απαραίτητα σε super καλοκαιρινές τιμές!
Σε μοναδικές προσφορές
 
Υπέροχη καλοκαιρινή απόδραση!
Ταξιδέψτε στη δική σας όαση με το Νέο Άρωμα Oasis Fresh Dawn! Αποκτήστε και το Αφροντούς του αρώματος για μία εξωτική εμπειρία!
Σε μοναδική τιμή γνωριμίας
Μην τις χάσετε!
Το smoky βλέμμα είναι τόσο εύκολο όσο να μετρήσετε μέχρι το 3 με τις Τριπλές Σκιές Ματιών Oriflame Beauty! Περιέχουν και οδηγίες ;)
Σε απίθανη προσφορά!
Θα τα αγαπήσετε για πάντα!
Στοχεύστε στις ανεπιθύμητες σκούρες κηλίδες με τη Θεραπεία Νύχτας και τη Θεραπεία Ημέρας με ΔΠ 45 Bioclinic και αποκαταστήστε την ομοιομορφία της επιδερμίδας σας!
Σε απίθανες προσφορές!
Φροντίδα & Προστασία
Οι καλύτεροι σύντροφοι στις διακοπές σας είναι τα αντηλιακά Sun Zone! Σας χαρίζουν προστασία και φροντίδα για να απολαμβάνετε ανέμελα τον ήλιο!
Σε μοναδικές προσφορές
...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου