Τετάρτη 1 Μαΐου 2013




Νέος Κατάλογος 7 2013 - Ο καλύτερος Κατάλογος της χρονιάς, αποκλειστικά για τα Γενέθλιά μας!




ΕΓΓΡΑΦΗ
Κάθε στιγμή είναι Χαρά...
...με το Νέο Άρωμα Vivacity! Ζωηρό, ενθουσιώδες και σε μοναδική προσφορά για τα γενέθλιά μας! Απολαύστε κάθε στιγμή της ζωής σας!
Σε μοναδική προσφορά γνωριμίας
NEΑ Optimals!
Ανακαλύψτε τη Νέα Κρέμα Ματιών Optimals Seeing is Believing και τα προϊόταν Καθαρισμού & Τόνωσης για τέλεια επιδερμίδα κάθε μέρα!
Σε μοναδικές προσφορές γνωριμίας
Birthday Outlet!
Γιορτάστε μαζί μας με απίθανες εκπλήξεις και προσφορές στο Φυλλάδιο Προσφορών του Καταλόγου 7! Έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων!
Απίθανες προσφορές
ΝΕΑ! North for Men Grand Race
Φτάστε τα όριά σας στα άκρα με τα Νέα, εξαιρετικά αναζογονητικά North for Men Grand Race. Αφροντους και Σαμπουάν για τον άνδρα που είναι νικητής!
Σε μοναδική τιμή γνωριμίας
 
ΝΕΑ Καλοκαιρινή Συλλογή!
Απολαύστε το καλοκαίρι στο έπακρο με τα απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ της Limited Edition Συλλογής Giordani Gold Tintarella di Riviera!
Σε μοναδική τιμή γνωριμίας
Τώρα είναι η ευκαιρία!
Με κάθε €15.40 αγορές στον Κατάλογο 7, αποκτήστε τη Συμπυκνωμένη Κρέμα Ημέρας Bioclinic μόνο €12.25! Για άμεσα αποτελέσματα ανόρθωσης!
Μην το χάσετε!
Μην τα χάσετε!
Τα Μολύβια Ματιών Oriflame Beauty, υπογραμμίζουν τέλεια το βλέμμα για μάτια που ξεχωρίζουν. Αποκτήστε τα στον Κατάλογο 7 σε απίθανη τιμή!
Με έκπτωση 50%!
ΝΕΑ! Silk & Beauty Sun Glow
Αποκτήστε καλοκαιρινό μαύρισμα όλο λάμψη με το Προϊόν Απολέπισης & το Γαλάκτωμα Σώματος για Σταδιακό Μαύρισμα Silk & Beauty Sun Glow!
Σε μοναδική τιμή γνωριμίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου