Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013


Εδώ θα μάθεις πως μπορείς να κερδίσεις χρήματα, κάνοντας κάτι που ούτως ή άλλως έκανες πάντα.
 Καταναλώνοντας!

Ας δούμε λοιπόν μέσα από ένα απλό παράδειγμα, ποια είναι η επιχειρησιακή ευκαιρία που προσφέρει η Oriflame και με ποιον τρόπο μπορείς να την εκμεταλλευθείς.
 
Η ιδέα της επιχειρησιακής ευκαιρίας
Φαντάσου πως το πολυκατάστημα της γειτονιάς σου βγάζει μία κάρτα μέλους με την οποία μπορείς να αγοράζεις ότι αγόραζες μέχρι σήμερα, με έκπτωση 23%. Φαντάσου ακόμα πως αυτό το πολυκατάστημα αρχίζει να σε ενημερώνει με email για τις μεγάλες προσφορές του και τα δώρα του και πως προσφέρεται ακόμα, να σου φέρνει τα ψώνια σου στο σπίτι ΔΩΡΕΑΝ, όταν αυτά ξεπερνούν ένα συγκεκριμένο ποσό. Προφανώς όλα τα παραπάνω θα ικανοποιούσαν όσους ήταν ήδη πελάτες του συγκεκριμένου καταστήματος. Τι γίνεται όμως με όσους δεν ήταν πελάτες και δεν γνωρίζουν για όλες αυτές τις παροχές;
Εικόνα Στήλης 1
Η ιδέα της ανταποδοτικότητας
Σκέψου πως ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αυτού, είχε μία καλή ιδέα για να διαφημίσει την επιχείρησή του. Είπε λοιπόν: "Σε κάθε πελάτη που μου φέρνει έναν φίλο του, θα του δίνώ ένα ποσοστό από τις αγορές του φίλου του ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!"
Εικόνα Στήλης 2
Εξοικονόμηση χρημάτων
Αρχίζεις να παρατηρείς πως επειδή πήγες σε αυτό το κατάστημα την μητέρα, την ξαδέρφη και άλλες δύο φίλες σου, τα ποσοστά που κέρδισες από τις αγορές τους, κάλυψαν τα έξοδά των αγορών σου. Έτσι λοιπόν αναρωτιέσαι: "Γιατί να μην ενημερώσω όλες τις φίλες και τις γνωστές μου, ώστε να αυξηθούν και άλλο τα ποσοστά που κερδίζω;"
Έτσι λοιπόν...
έχεις πλέον καταλάβει το λογικό ανταποδοτικό μοντέλο στο οποίο υπακούει η Oriflame. Στο επόμενο email του Success Plan's Academy, θα μάθεις πως μπορείς να ξεκινήσεις την επιχείρησή σου και να κερδίσεις εύκολα και γρήγορα τα πρώτα σου χρήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου