Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

VIP Night eau de toilette

NEO! Άρωμα VIP Night

Αυτό το πολυτελές άρωμα αιχμαλωτίζει τη μαγεία των ιδιαίτερων προκλήσεων της ζωής που διακρίνονται μέσα από τα σπάνια ακόρντα χρυσής σαμπάνιας Luxor.
Αισθανθείτε τον ηλεκτρισμό στην ατμόσφαιρα, την προσμονή μιας υπέροχης νύχτας. Όλα τα βλέμματα στρέφονται επάνω σας και εσείς απόψε λάμπετε... 
Κάποιες βραδιές είνα ξεχωριστές και είναι εκείνες που θα θυμάστε για πάντα. Το Άρωμα VIP Night είναι μια δημιουργία τόσο αξέχαστη όσο και τα πυροτεχνήματα της Πρωτοχρονίας. Ένα Άρωμα που ενσαρκώνει τέλεια τη λάμψη των λαμπερών περιστάσεων.
Οι αρωματοποιοί μας πιστεύουν πως τίποτα δεν εκφράζει τη γιορτινή ατμόσφαιρα όσο το χρυσό και η σαμπάνια - τα δυο βασικά συστατικά αυτού του μοναδικού αρώματος. Ήταν ενθουσιασμένοι με την προοπτική να πραγματοποιήσουν το όραμα της κομψότητας "Εμπνευστήκαμε πάρα πολύ από τις εικόνες κάστρων με πολυτελείς πολυελαίους, χρυσές λεπτομέρειες και εορταστικό στολισμό. Πιστεύουμε οτι έχουμε πετύχει στον στόχο μας να εκφράσουμε όλα αυτά τα στοιχεία μέσα από ένα άρωμα". Τα σπάνια ακόρντα σαμπάνιας Luxor ορίζουν τον χαρακτήρα του αρώματος και συνδυάζονται με τη θηλυκή καρδιά του γιασεμιού και της απαλής βανίλιας.
vip ingredients.jpg
Το μοναδικό αυτό άρωμα έρχεται σε ένα πανέμορφο μπουκάλι. Με αισθησιακές καμπύλες και γυαλί, το μπουκάλι έχει δημιουργηθεί από τον γνωστό σχεδιαστή  Thierry de Baschmakoff και φέρει μια κομψή καλλιγραφική υπογραφή που θυμίζει τις ιδιαίτερες προσκλήσεις. Μοντέρο αλλά και διαχρονικό, το Άρωμα VIP Night είναι ένα πανέμορφο, σαγηνευτικό άρωμα που μένει αξέχαστο όπως οι ιδιαίτερες βραδιές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου