Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Έτοιμες για πάρτυ!

Πώς να βάλεις κόκκινο κραγιόν!Βηματα!!!!!!


Διάλεξε την σωστή απόχρωση: Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του κόκκινου και είναι πολύ σημαντικό να βρεις την σωστή για εσένα. Πειραματίσου με τα χρώματα μέχρι να βρεις αυτό που σε κολακεύει περισσότερο.

Διαλέξτε τη σωστή απόχρωση κραγιον ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σας.
Οι γυναίκες λοιπόν με πιο ανοιχτό δέρμα δείχνουν υπέροχες με ένα nude κραγιόν, ή με αποχρώσεις όπως το βερικοκί, τα ροζ και τα απαλά κοραλί. Αποφύγετε τα καφέ που θα σας χλομιάζουν πολύ.
Οι κυρίες με τις σταρένιες επιδερμίδες μπορούν να επιλέξουν πιο σκούρες αποχρώσεις. Τα κόκκινα, τα μωβ και οι θερμές αποχρώσεις του βατόμουρου.
Τέλος τα κραγιόν σε αποχρώσεις του δαμασκινί, του σοκολατί και του σκούρου κόκκινου ταιριάζουν σε εκείνες που έχουν πιο σκούρες επιδερμίδες. Μάλιστα οι ειδικοί λένε ότι οι γυναίκες με τις σκούρες επιδερμίδες έχουν δύο δρόμους για να κινηθούν όσον αφορά στην επιλογή απόχρωσης για το κραγιόν τους, ή προς τα καφέ, ή προς τα μωβ. Το κάραμελ και το καφέ του φουντουκιού είναι τέλειο για το πρωί και το δαμασκινί ή το κόκκινο του κρασιού είναι ότι πρέπει για το βράδυ.

Η σωστή βάση: Τα χείλη σου πρέπει να είναι καλά ενυδατωμένα και απαλά πριν βάλεις έντονο κραγιόν. Απολέπισε τα απαλά και βάλε μια γενναιόδωρη ποσότητα ενυδατικού χειλιών, αρκετή ώρα πριν τοποθετήσεις το κραγιόν σου.
Αποχρωμάτισέ τα: Πέρασε ελάχιστο foundation ή concealer στο περιγραμμα των χείλιων σου ώστε να αποχρωματιστούν. Αυτό θα κάνει το χρώμα να αποδώσει καλύτερα και θα βοηθήσει και το κραγιόν σου να κρατήσει περισσότερο.
Σχημάτισε τα: Ένα μολύβι χειλιών για το περίγραμμα, στο ίδιο ακριβώς χρώμα με το κραγιόν σου, το οποίο θα το έχεις ξύσει πολύ καλά, θα σε βοηθήσει να δώσεις στα χείλη σου ακριβώς το σχήμα που θέλεις και να διορθώσεις ατέλειες.
Εφαρμογή του κραγιόν: Πέρασε το κραγιόν στα χείλη σου και ταμπόναρέ τα απαλά με ένα χαρτομάντηλο, ώστε να αφαιρέσεις το επιπλέον προϊόν.
Διορθώσεις: Με ένα λεπτό πινελάκι και λίγο από το concealer σου διόρθωσε περιμετρικά των χειλιών σου, τυχόν λάθη και σβήσε το concealer με μια μπατονέτα ή ένα καθαρό πινέλο.


Φορέστε το καλύτερό σας άρωμα και δείτε πως θα το κάνετε να διαρκέσει!

Τα αρώματα της Oriflame συνήθως έχουν και συμπληρωματικά προϊόντα σχεδιασμένα να τονίζουν το κάθε άρωμα - αποσμητικά, κρέμες σώματος και σπρέυ, αφροντούς και σαπούνια.

    1.      Ξεκινήστε με το αφροντούς, το σαπούνι ή το αφρόλουτρο.

     2. Έπειτα εφαρμόστε την κρέμα σώματος, τη λοσιόν ή το σπρέυ.



    3. Συνεχίστε με το αποσμητικό.
    4. Ολοκληρώστε με το άρωμα.
    Οταν χρησιμοποιείτε το άρωμα μαζί με τα προϊόντα της ίδιας σειράς, αυξάνετε τη διάρκειά του. 

    Φιλικά Βούλα Κρύπη 

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου