Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Ολοκληρωμένη Σειρά Περιποίησης Royal Velvet

 μόνο 40€        

από 104€ αρχική!


Tο Διαχρονικό μυστικό για σφριγηλότερη επιδερμίδα

Η σειρά περιποίσης Royal Velvet είναι η λύση στη χαλάρωση της επιδερμίδας. Περιέχει την επαναστατική φόρμουλα Μαύρης Ίριδας με Ισοφλαβόνες και μέταλλα που ενισχύουν τη σύσφιξη της επιδερμίδας με ενδυνάμωση και ενυδάτωση. Η σειρά συτή δρα υπέρ της αναγέννησης της δομής και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας βελτιώνοντας την ανθεκτικότητα και ελαστικότητά της. Αποκτήστε την τώρα σε ανεπανάληπτη τιμή : τα 3 προϊοντα της σειράς – Κρέμα Ημέρας, Κρέμα Νύχτας και Σέρουμ μόνο 40€ από 104 αρχική. 



H προσφορά αυτή ισχύει από 4/3 έως και 25/3 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων και μόνο για τις νέες πελάτισσες Oriflame.

Αναλυτικά το σετ Περιποίησης Royal Velvet περιλαμβάνει:

    • Κρέμα Ημέρας με SPF 15 Royal Velvet – 50ml Προηγμένη Κρέμα Ημέρας με πλούσια, αισθησιακή σύνθεση που συσφίγγει, δυναμώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος. Εμπλουτισμένη με Black Iris Infusion™, που αφήνει την επιδερμίδα σας βελούδινα απαλή και σφριγηλή με νεανική όψη. Με δείκτη προστασίας SPF 15.
    • Κρέμα Νύχτας Royal Velvet – 50ml Θρεπτική κρέμα νύχτας με Black Iris Infusion™ που αναπλάθει τη φυσική ομορφιά της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας και χαρίζει σφριγηλότερη όψη. Πολυτελής υφή. Ταχύτερα αποτελέσματα σύσφιξης όταν χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την Κρέμα Ημέρας Royal Velvet.
    • Serum Royal Velvet με δράση Lifting 30ml Εντατικό σέρουμ, που χάρη στην επαναστατική φόρμουλα Μαύρης Ίριδας προσφέρει άμεσα και ορατά αποτελέσματα σύσφιξης της επιδερμίδας .
Υπολογίστε 2€ έξοδα αποστολής για παραλαβή της παραγγελίας από κατάστημα ACS της περιοχής σας.

Βούλα Κρύπη