Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015



Γιορτάζουμε μαζί σας τη Γυναίκα με Επετειακό Set Ομορφιάς Oriflame των 25,35€ από αρχική 95€
Αναλυτικά το Σετ Ομορφιάς Oriflame περιλαμβάνει:
Κραγιόν Pure Colour Oriflame Απίστευτα απαλή, κρεμώδης, ενυδατική σύνθεση για υπέροχα χείλη. Μεγάλη ποικιλία έντονων αποχρώσεων για κάθε περίσταση. Δοκιμάστε τα όλα! 4g. EΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ
Make up EverLasting The ONE 30ml Σταθερό Make up που δεν βγαίνει στα ρούχα με Freshfix Technology και παντεταρισμένο SkinRenew Complex για απόλυτη άνεση και μεγάλη διάρκεια εφαρμογής – έως και 25 ώρες! EΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ
Eye Liner σε Στυλό The ONE 0.8 ml. ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ
Μάσκαρα Double Effect The ONE Μία μάσκαρα 2 εφέ. Το ειδικά σχεδιασμένο διπλό καπάκι της μάσκαρα σας δίνει την επιλογή του μήκους και του διαχωρισμού ή τη δραματική ένταση. Έντονο μαύρο, με ειδική φόρμουλα για να μην τρέχει. Διαρκεί όλη την ημέρα. 8 ml.
Αποσμητικό Roll-on Activelle Cotton DryRoll-on που στεγνώνει άμεσα και δεν κολλάει, χαρίζοντάς σας πραγματική αυτοποεποίθηση. Με φυσική πούδρα από Ίνες Βαμβακιού που απορροφά την υγρασία και προσφέρει προστασία αφήνοντας την επιδερμίδα σας απαλή, λεία και διακριτικά αρωματισμένη. 50 ml.
Ενυδατικό Κρεμοντούς Milk & Honey Gold- Το ντους γίνεται μία όαση πολυτέλειας καθώς καθαρίζετε και ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας με αυτό το πλούσιο κρεμοντούς. 200 ml.
Κρέμα Χεριών & Σώματος Milk & Honey Gold - EνυΠλούσια ενυδατική κρέμα που απαλύνει, ενυδατώνει και θρέφει τα χέρια και το σώμα σας. 250 ml.
Σαμπουάν HairX Restore Therapy - Σαμπουάν για καθημερινή χρήση που προστατεύει τη φυσική ενυδάτωση των μαλλιών χαρίζοντας θρέψη, λάμψη και υγεία στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Με Έλαιο Argan που προσφέρει επιπλέον προστασία σε ξηρά και εύθραυστα μαλλιά. 250 ml
Έλαιο Μαλλιών με Σιτάρι & Καρύδα Nature Secrets για Ξηρά και Ταλαιπωρημένα Μαλλιά - Θρεπτική θεραπεία για απαλότητα και λάμψη στα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά. Τοποθετήστε κλειστό το σωληνάριο σε καυτό νερό για 1 λεπτό, ανοίξτε το και απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά κάνοντας απαλό μασάζ. Αφήστε το για 1 λεπτό και ξεβγάλτε καλά. 15 ml.
  • H αποστολή της παραγγελίας σας είναι ΔΩΡΕΑΝ με παραλαβή της από κατάστημα ACS της περιοχής σας.
H προσφορά αυτή ισχύει από 3/3 έως και 10/3 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Βούλα Κρύπη