Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Set Paradise: άρωμα, κρέμα σώματος, αποσμητικό και 

πέρλες Giordani Gold μόνο με 27,40€ 

για παραγγελία εδώ ή 
Facebook Inbox: Boula Kripi

Αφεθείτε στην παραδεισένια απόλαυση του αρώματος Paradise. Η ντελικάτη ομορφιά της παιώνιας που συνδυάζεται με πέταλα γιασεμιού και σκανδαλιστικό ροζ πιπέρι, οδηγούν σ” ένα μονοπάτι από αισθησιακό κέδρο και νότες musk, απαλές και αέρινες σαν μετάξι. Με λίγα λόγια ένα εκπληκτικό άρωμα!
Αποκτήστε το σετ Paradise με το υπέροχο αυτό άρωμα, την κρέμα σώματος και το αποσμητικό spray σώματος καθώς και τις μοναδικές πέρλες bronzing Giordani Gold στην εξαιρετική τιμή των 27,40€ από αρχική 94€.
Αναλυτικά το Σετ Paradise περιλαμβάνει:
Γυναικείο Άρωμα Paradise Edp – 50ml
Κρέμα Σώματος Paradise Ενυδατική κρέμα σώματος που απαλύνει και αρωματίζει την επιδερμίδα σας με διάρκεια με το πλούσιο άρωμα του Paradise. Αφήνει την επιδερμίδα σας απαλή και λεία. 250 ml.
Αποσμητικό Spray Σώματος Paradise Spray Σώματος εμπλουτισμένο με τη ζωντάνια του πολυτελούς αρώματος Paradise. Ο τέλειος συνδυασμός καθαρής πολυτέλειας με αντικρουόμενες νότες από ροζ πιπέρι, πέταλα γιασεμιού και musk. Για χρήση σε όλο το σώμα. 75 ml.
Μπρονζέ Πέρλες Giordani Gold Βυθίστε το πινέλο σας σε ένα τέλειο μείγμα από μικροπέρλες που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σας φυσική λάμψη και αψεγάδιαστη ακτινοβολία. Εμπλουτισμένες με πολύτιμα μέταλλα mica και silica για πιο φωτεινή όψη. 25g. EΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ


Υπολογίστε 2€ έξοδα αποστολής για παραλαβή της παραγγελίας από κατάστημα ACS της περιοχής σας