Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

BEAUTY: Tips και συμβουλές 

για ένα εκπληκτικό μακιγιάζ 




Αύριο γιορτάζετε και εκείνος έχει κανονίσει να βγείτε κάπου ρομαντικά τα δύο σας; Και πολύ καλά έκανε! Αυτό που σκέφτεσαι τώρα εσύ, είναι πως πρέπει να είσαι τέλεια από την κορυφή, μέχρι τα νύχια! Πρέπει, όμως,  να είσαι όμορφη και περιποιημένη όχι μόνο για εκείνον, αλλά για να αισθάνεσαι και εσύ ωραία με τον εαυτό σου.
Βρήκα τα καλύτερα beauty tips, για να μην πάρει κυριολεκτικά τα μάτια του από πάνω σου !
Δημιούργησε λάμψη!
Ένα λαμπερό, χαμογελαστό πρόσωπο πάντα είναι άξιο θαυμασμού. Προτίμησε ένα υγρό foundation και βάλε λίγο concealer ή highlighter στο κόκαλο του προσώπου σου.
Κάλυψε καλά τους μαύρους κύκλους!
Ακόμη και αν είχες μία δύσκολη μέρα, μην αφήσεις την κούραση να φανεί στα μάτια σου. Κάλυψε τις γραμμές έκφρασης με λίγο πούδρα και φυσικά μην ξεχάσεις να βάλεις αρκετές στρώσεις concealer. Extra tip: Βάλε λίγο λευκό μολύβι στα μάτια σου και κατευθείαν θα δεις πως το βλέμμα σου θα φαίνεται πιο ξεκούραστο.
Τα μαλλιά σου πρέπει να είναι λεία και λαμπερά.
Μην κάνεις ούτε μεγαλοπρεπείς κότσους, ούτε μπούκλες-permanent. Όσο πιο φυσική, τόσο το καλύτερο! Προτίμησε, λοιπόν, είτε να ισιώσεις τα μαλλιά σου, είτε να κάνεις χαλαρές μπούκλες –στιλ wavy hair! Έτσι και θα τον εντυπωσιάσεις και δεν θα κινδυνεύεις από μία bad hair day!
Υπόθεση «κραγιόν».
Το ότι θα δώσετε αρκετά φιλιά, είναι το μόνο σίγουρο. Για τον λόγο αυτό, μην φορέσεις το πιο έντονο κραγιόν που έχεις, γιατί το αγόρι δεν θα θέλει –και με το δίκιο του- να ακουμπήσει τα χείλη σου. Χρησιμοποίησε ένα περίγραμμα στο χρώμα των χειλιών σου και στη συνέχεια είτε βάλε λίγο lip balm, το οποίο θα κάνει τα χείλη σου να φαίνονται πιο σαρκώδη και λεία, είτε ένα nude κραγιόν που είναι τάση!
What about manicure?
Το πιο σημαντικό είναι να έχεις φροντισμένα άκρα. Επίσης καλό θα ήταν να  μην το παρακάνεις με ψεύτικα νύχια και πολλά σχέδια, γιατί στους άντρες αρέσει η απλότητα!
Φιλικά Βούλα Κρύπη