Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Aναζητούμε έμπνευση στη Σουηδική φύση



ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΦΥΣΗ

Από το ξεκίνημά μας, 50 χρόνια πριν, αναζητούμε έμπνευση στη Σουηδική φύση. Με το επαναλανσάρισμα των Optimals, σας παρουσιάζουμε μια νέα σειρά αντιγήρανσης: την Age Revive. Στοχεύει σε πολλαπλά σημάδια γήρανσης με μοναδικές συνθέσεις φυσικών Σουηδικών συστατικών. Μιλήσαμε με την Ειδικό στην Περιποίηση της Επιδερμίδας, Μελίνα Γαλεάδη για να μάθουμε περισσότερα.

1. ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΟΥΗΔΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΑ OPTIMALS;
Η δημιουργία προϊόντων που σέβονται τη φύση και αντλούν έμπνευση από εκείνη είναι μέρος της κληρονομιάς μας. Εδώ και δεκαετίες, συγκεντρώνουμε βαθειά γνώση για τα φυσικά συστατικά και τα οφέλη τους. Ήταν λοιπόν λογικό να αναζητήσουμε την έμπνευση στη φύση όταν δημιουργούσαμε τις σειρές Optimals. Κάθε εκχύλισμα έχει δημιουργηθεί από τους επιστήμονες της Oriflame ειδικά για να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις σε συγκεκριμένες ανάγκες της επιδερμίδας.
2. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ ΣΤΑ ΣΟΥΗΔΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ;
Μερικά από τα πιο ανθεκτικά φυτά του κόσμου τα συναντάμε στη Σουηδία. Δοκιμασμένα στο σκληρό Βόρειο κλίμα, μπορούν να αντέξουν έντονες αλλαγές στη θερμοκρασία από -20°C έως +30°C. Οι συνθήκες αυτές είναι ακραίες για τη χλωρίδα. Για να επιβιώσουν σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός, τα φυτά πρέπει να μπορούν να διατηρήσουν θρεπτικά συστατικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα φυτά με πλούσιες συγκεντρώσεις αντιοξειδωτικών, βιταμινών και αιθέριων ελαίων – στοιχεία που είναι γνωστό τι βρίσκονται στα εκχυλίσματα που έχουμε επιλέξει.

3. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ! 
Επιπλέον των άλλων βασικών συστατικών που υπάρχουν στα προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας, η σειρά Age Revive συνδυάζει 11 φυσικά συστατικά που συναντάμε στη Σουηδική φύση: Ασημένια Σημύδα, Φραγκοστάφυλο, Ιπποφαές, Λινέλαιο, Μαύρο Μούρο, Αγριοκάστανο, Βατόμουρο, Σμέουρο, Juniper, Βρώμη και Κόκκινο Τριφύλλι. Τα συστατικά αυτά συνδυάστηκαν με μοναδικό τρόπο για να δημιουργηθούν μεμονωμένες συνθέσεις για κάθε προϊόν της σειράς Age Revive. Είναι όλες επιλεγμένες για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε όμορφη επιδερμίδα που φαίνεται νεότερη. Μερικές έχουν θρεπτικές και ενυδατικές ιδιότητες που βοηθούν στην περιποίηση της επιδερμίδας και άλλες βελτιώνουν τα κύρια σημάδια γήρανσης όπως οι λεπτές γραμμές, οι σκούρες κηλίδες και οι θαμπάδα.
4. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ AGE REVIVE! 
Ο σκοπός της Age Revive είναι να προσφέρει μια απλή, αλλά και αποτελεσματική λύση για τις ανάγκες αντιγήρανσης. Αυτά σήμαινε τη δημιουργία μίας σειράς που στοχεύει σε πολλαπλά σημάδια επιδερμίδας. Για να το πετύχουμε, έπρεπε να εξασφαλίσουμε ότι κάθε μια από τις συνθέσεις της Age Revive στοχεύει σε συγκεκριμένες ανάγκες. Για αυτό και μια ρουτίνα περιποίησης, που περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα, είναι τόσο σημαντική.
  • Το προϊόν καθαρισμού και η τονωτική λοσιόν απομακρύνουν τις ακαθαρσίες το βράδυ και τα νεκρά κύτταρα την ημέρα.

  • Η κρέμα ματιών βοηθά στην τόνωση της μικροκυκλοφορίας για να ελαχιστοποιήσει τους μαύρους κύκλους και να στοχεύσει στις λεπτές γραμμές.

  • Το Serum παρέχει το πρώτο επίπεδο ενυδάτωσης. Περιέχει Υαλουρονικό οξύ, που βοηθά στην συγκράτηση του νερού και υπάρχει φυσικά στο σώμα μας.

  • Η κρέμα ημέρας έχει συσφιγκτικό ενεργό συστατικό που στοχεύει στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες καθώς και ενεργό συστατικό κατά της ρύπανσης που βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

  • Η κρέμα νύχτας θρέφει, αναπληρώνει και αποκαθιστά την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου