Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Πολλοί  με ρωτάτε  πως να επιλέξετε  το σωστό χρώμα κραγιόν, μάσκαρα, μολύβι, σκιά κλπ... και αν σας ταιριάζει.. 

Η απόχρωση του κραγιόν σας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Εάν αισθάνεστε ότι σας ταιριάζει περισσότερο από όλα το κοραλί σας κραγιόν, αλλά μόλις μάθατε ότι αυτό είναι ενάντια στους «κανόνες» - αγνοήστε τους! Κάντε αυτό που αγαπάτε. Στο τέλος της ημέρας, όλοι αισθανόμαστε στα καλύτερά μας όταν έχουμε αυτοπεποίθηση!

Επίσης μπορώ να σας βοηθήσω με το εξής !
Δοκιμάστε αυτό το app... ειναι φανταστικό! 

Oriflame Make-up Wizard
Χάρη στο Make-up Wizard δε χρειάζεται πλέον να μουτζουρώνετε τα χέρια σας για να δοκιμάσετε προϊόντα μακιγιάζ. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να δοκιμάσετε σκιές ματιών, eyeliner, μάσκαρα και κραγιόν και πολλά άλλα προϊόντα απλώς με τη χρήση της κάμερας του κινητού σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα προϊόντα που θέλετε. Με πάνω από 50.000 χρήστες μέσα σε λίγους μήνες, η εφαρμογή έχει μια μέση αξιολόγηση του 4.5 στο app store. Εάν έχετε Android κατεβάστε την εφαρμογή Makeup Wizard δωρεάν απο το Google play ή εάν χρησιμοποιείτε iTunes αναζητήστε ''Oriflame Makeup Wizard''









Αυτή ή εφαρμογή περιέχει όλα τα προϊόντα μακιγιάζ της Oriflame, κωδικούς προϊόντων και περιγραφές.
Για τους πελάτες μου απλά στείλε μου τους κωδικούς προϊόντων που επιθυμείς μαζί με τα στοιχειά σου ή κανε την παραγγελια σου από το e-schop.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου