Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Προσφορά ημέρας 31/7

Προσφορά ημέρας   31/7


Προϊόν Απολέπισης & Θρέψης Σώματος Swedish Spa

Aπλά θα λατρέψετε την απαλή, πλούσια υφή αυτού του εξαιρετικού απολέπιστικού σώματος στην επιδερμίδα σας, καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Με φόρμουλα εμπλουτισμένη με ενυδατικό σουηδικό Ρείκι και απαλυντικό Αμυγδαλέλαιο, είναι η τέλεια θεραπεία για να θρέψετε και να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την υπέροχα απαλή και ευωδιαστή.150  ml.
12,00 €

Balm Νύχτας για τα Χέρια & τα Νύχια Swedish Spa

Τα χέρια σας δεν έχουν γνωρίσει ποτέ τροφή τόσο υπέροχη όσο αυτή. Με την πλούσια σύνθεσή του με Σουηδικό Ρείκι και Αμυγδαλέλαιο, αυτό το κρεμώδες balm υπόσχεται εντατική ενυδάτωση, αναζωογόνηση και προστασία για την επιδερμίδα των χεριών και τα νύχια σας ενώ κοιμάστε. Θα ξυπνήσετε με όμορφα, εμφανώς πιο λεία και νεανικό χέρια το πρωί.75  ml.
11,00 €

Body Butter για Θρέψη Swedish Spa

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να περιποιηθείτε το σώμα σας από την πλούσια, κρεμώδη υφή αυτoύ του body butter. Μει σουηδικό Ρείκι, Αμυγδαλέλαιο και 2 Χ περισσότερα ενυδατικά συστατικά συγκριτικά με τις συνηθισμένες κρέμες σώματος** απλά λιώνει στην επιδερμίδα σας, προσφέροντας εντατική ενυδάτωση που απαλύνει, λειαίνει και βελτιώνει την κατάσταση της επιδερμίδας σας, χωρίς να αφήνει λιπαρή αίσθηση.200  ml.
14,00 €

Σετ Swedish Spa 

3 προϊόντα 

6,15 € με κάρτα μέλους
7,99 € χωρίς κάρτα μέλους 

κωδικός: 756684

( την κάρτα μέλους την αποκτάτε εντελώς δωρεάν ) 
ζητήστε μου την αποστολή της  προσωπικής σας κάρτας  στο σπίτι  εντελώς δωρεαν! 

 Βούλα Κρύπη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου